Acuvue Vita Voor Astigmatisme

6 lenzen

Dankzij de HydraMax technologie bieden ze een superieur comfort

Linkeroog

Rechteroog

Beschrijving

Haal het maximale comfort uit uw maandlenzen. Dankzij de HydraMax technologie bieden ze een superieur comfort gedurende de hele maand.

Vindt u uw maandlenzen niet comfortabel? Wellicht gebruikt u gedurende de maand oogdruppels of neemt u herhaaldelijk de lenzen uit, om het discomfort te verminderen. Als dit vertrouwd klinkt, dan kunnen de Acuvue Vita met HydraMax technologie een oplossing zijn! De lens is gemaakt van een niet-gecoate silicone hydrogel formule om voor optimale hydratatie van de lens te zorgen. 

Indicatie

Ontdek het verschil van de HydraMax Technologie. Het helpt niet alleen de hydratatie te maximaliseren in de hele lens maar ook te behouden. Zo biedt de Acuvue Vita blijvend comfort, de hele maand lang. Daarnaast zijn de nieuwe ACUVUE VITA for Astigmatism contactlenzen uitgerust met het Eyelid Stabilised design. De torische lens werd zo ontworpen dat het steeds de optimale positie behoudt tijdens de draagtijd. Bovendien bevatten de Acuvue Vita contactlenzen een klasse 1 UV-filter zodat je ogen nog beter beschermd worden tegen schadelijke zonnestralen.