Biotrue Multi Purpose Solution 300ml

300 ml

Multi-purpose solution dom het oog zichzelf op natuurlijke wijze reinigen, bevochtigen en gezond te houden

€ 14,21
morgen geleverd

Beschrijving

Biotrue multi-purpose solution biedt een uitstekende desinfectie en is de enige vloeistof die drie bio-geïnspireerde innovaties samenbrengt:

  • Evenaart de pH van gezonde tranen
  • Bevat een natuurlijke bevochtiger van het oog
  • Houdt de functionele traanproteïnen actief. Biotrue multi-purpose solution helpt lenzen vochtig te houden voor de duur van wel 20 uur.

Ingrediënten

Hyaluronaat, sulfobetaine, poloxamine, boorzuur, boraatzout, dinatriumedetaat en natriumchloride; geconserveerd met polyaminopropyl biguanide 0,00013% en polyquaternium 0,0001%.

Eigenschappen

  • Dubbele desinfectie
  • Bevat een natuurlijke bevochtiger van het oog
  • Evenaart de pH van gezonde tranen

Gebruik

  1. Breng 3 druppels Biotrue® multi-purpose solution aan op elke kant van de lens en wrijf elke kant gedurende 20 seconden voorzichtig schoon.
  2. Spoel elke kant van de lens gedurende 5 seconden af met Biotrue® multi-purpose solution.
  3. Plaats de gereinigde contactlens in de lenshouder en vul deze met verse Biotrue® multi-purpose solution. Laat de lenzen tenminste 4 uur in de vloeistof staan. Zorg dat u altijd verse lensvloeistof gebruikt.

Uw contactlenzen zijn nu klaar voor gebruik. Als er nog vuil op de contactlenzen zit, spoel ze dan af met Biotrue® multi-purpose solution voordat u de lenzen inzet.

Indicatie

Biotrue® multi-purpose solution is geïndiceerd voor dagelijkse verzorging, reiniging, verwijdering van proteïne-aanslag, afspoelen, chemische (niet- thermische) desinfectie en het bewaren van zachte (hydrofiele) contactlenzen.